30 siječnja 2009
Buča sa kiselim zeljem
Za 4 osobe / 60 minuta.
Satojci: 50 dag buće
40 dag kiselog kupusa
0,2 dl ulja
10 dag crvenog luka
papra po želji
2 lista lovora
Priprema priloga: Bući ogulimo koru pa je naribamo na krupnom ribežu. Kiseli kupus isperemo vodom. U prikladnoj posudi na vrućem ulju popržimo crveni luk izrezan na polumijesec. Dodamo naribanu buču i ocijeđeni kiseli kupus. Stalno miješajući, pirjamo desetak minuta, pa dolijemo vode da prekrije dno posude. Popaprimo po želji, dodamo lovorov list i kuhamo još 30 minuta.
Satojci: 50 dag buće
40 dag kiselog kupusa
0,2 dl ulja
10 dag crvenog luka
papra po želji
2 lista lovora
Priprema priloga: Bući ogulimo koru pa je naribamo na krupnom ribežu. Kiseli kupus isperemo vodom. U prikladnoj posudi na vrućem ulju popržimo crveni luk izrezan na polumijesec. Dodamo naribanu buču i ocijeđeni kiseli kupus. Stalno miješajući, pirjamo desetak minuta, pa dolijemo vode da prekrije dno posude. Popaprimo po želji, dodamo lovorov list i kuhamo još 30 minuta.
Pretplatite se na Postovi [Atom]