02 studenoga 2008
Grašak na maslacu
Za 4 osobe / 30 minuta
Sastojci: 50 dag graška
5 dag maslaca
2 dag brašna
sol i papra po želji
Priprema priloga: Grašak očistimo, proberemo i operemo. Stavimo ga kuhati u hladnu vodu. Kad voda prokljuća, smanjimo temperaturu štednjaka na 1/3 i poklopimo. Kuhan je kad omekša. U prikladnoj posudi na rastopljrnome maslaceu zapržimo brašno, dodamo kuhani ocijeđeni grašak, posolimo i popaprimo po želji.
Sastojci: 50 dag graška
5 dag maslaca
2 dag brašna
sol i papra po želji
Priprema priloga: Grašak očistimo, proberemo i operemo. Stavimo ga kuhati u hladnu vodu. Kad voda prokljuća, smanjimo temperaturu štednjaka na 1/3 i poklopimo. Kuhan je kad omekša. U prikladnoj posudi na rastopljrnome maslaceu zapržimo brašno, dodamo kuhani ocijeđeni grašak, posolimo i popaprimo po želji.
Pretplatite se na Postovi [Atom]